Vam proclamar la República i vam desaparèixer per evitar una repressió violenta d’un Estat espanyol embogit de ràbia en ser derrotat democràticament l’1 d’octubre. Una repressió que molts esperaven, sobretot aquells que hem viscut i hem conegut com actua el govern espanyol en ple segle XXI i al llarg de la seva història. Espanya mai negocia: o guanya o perd.

Els fets demostren que tinc raó en afirmar amb aquesta contundència que Espanya és un estat il·legal en si mateix i repressor, que s’ha adaptat a les tècniques modernes. No cal proclamar un estat d’excepció, el practica i ja està, Europa i el marc de la UE ho avala.

 

El 21-D hem de guanyar en vots i escons, amb el compromís explícit d’implementar la República Catalana, que per cert tenim declarada

Per això és un error greu dels partits independentistes abaixar el repte i insinuar que ara toca un camí republicà a mig o llarg termini. Espanya mai, mai, acceptarà un referèndum acordat, només si Europa l’imposa davant una crisi del deute espanyol. Una crisi de l’economia espanyola que cada cop és més evident per culpa del mateix govern espanyol, que ha atiat un “terrorisme econòmic” a l’economia catalana que comença a girar-se-li en contra.

Rajoy, forçat per Europa, convoca unes eleccions autonòmiques que s’han de convertir en el plebiscit definitiu. Prou ja de parlar d’errors independentistes i afrontem aquestes eleccions amb fermesa i vigilància. Cap independentista té cap excusa per no votar, té tres llistes diverses i el 21-D hem de guanyar en vots i escons, amb el compromís explícit d’implementar la República Catalana, que per cert tenim declarada. Una fita impensable però que vam assolir, i ho vam fer perquè els polítics independentistes amb un poble al darrera ho van fer possible. Ara, amb un poble al darrera, implementaran la república i ho aconseguirem, Espanya haurà perdut. Som República Catalana si guanyem el 21-D.

Fora complexes d’inferioritat, qui ha de donar explicacions són els partits partidaris del cop d’estat, partidaris de la repressió i de l’excusa del 155. Són ells els responsables de fomentar la violència d’extrema dreta i, principalment, el PSC, que ha malbaratat l’esperit nascut de l’acord de la transició entre el PSC, el PSC-R i la Federació Catalana del PSOE. Són els responsables màxims d’aquesta repressió perquè han avalat la dictadura encoberta a l’Estat espanyol.

Si convertim el 21-D en processisme haurem perdut, perquè el govern espanyol està preparant la repressió del moviment independentista. Està arrasant aquesta Catalunya que tenen usurpada, fent llistes d’independentistes als Mossos i a l’administració catalana, assenyalant entitats de la societat civil, perseguint empresaris afins a la independència. I no s’aturaran, si cal ho faran amb cirurgia fina, però Espanya mai perdona. Malgrat tregui mitjançant xantatges a polítics de la presó preventiva els manté uns judicis ignominiosos com espasa de Dàmocles, sobretot si es “porten malament”.

Recuperem la república usurpada guanyant les eleccions “il·legals” del proper 21-D i implementant la República Catalana.